Microbuzul din Republica Moldova urma să ajungă la Paris. Acesta a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care transporta legume. În microbuz erau şapte pasageri din Chişinău, scrie romanialibera.ro şi ziuaveche.ro.

Pasagerii spun că dormeau în momentul producerii impactului şi nu ştiu cum a reuşit şoferul să piardă controlul volanului şi să intre în autoutilitară. La faţa locului au fost trimise şase echipaje medicale. Trei persoane au fost duse la spital. 

Pasagerii din microbuz şi-au continuat drumul cu un autocar. Aceştia susţin că merg în vacanţă la Paris şi că au pornit de la Chişinău ieri la ora 16:00. Deşi a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale vehiculului, şoferul din Republica Moldova a scăpat fără răni şi a refuzat internarea.

„În cursul dimineţii au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa doi pacienţi, victime ale accidentului rutier care a avut loc în localitatea Şintereag. La ora 07:00, pacienţii se află în curs de investigaţii. Starea celor doi răniţi este următoarea: un pacient cu diagnostic de etapă – contuzie hemitorace drept, contuzie antebraţ drept; un pacient cu diagnostic de etapă- contuzie splenică, plagă delabrantă flanc abdominal stâng, contuzie antebraţ stâng”, precizează Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au deschis pe numele şoferului de 51 de ani al microbuzului din Moldova un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.