Chirtoacă s-a lăudat cu asamblarea a 20 de troleibuze noi, crearea a peste 2000 de locuri de muncă şi finalizarea reconstrucţiei Teatrului Satiricus „Ion Luca Caragiale”, care a costat 25 de milioane de lei.

De asemenea, primarul capitalei a spus că s-au cheltuit alte 14 milioane de lei pentru reparaţia blocului Chirurgical şi Terapie Intensivă al spitalului Sfânta Treime şi 6 milioane de euro pentru dotarea acestuia.

Chirtoacă a mai prezentat priorităţile pentru următorul an şi anume finalizarea reconstrucţiei bd. Ştefan cel Mare, a străzii Vasile Alecsandri şi a altor străzi, dar şi începerea reparaţiei pe strada 31 August 1989 şi finalizarea construcţiei scărilor din Parcul Valea Morilor.

Amintim că consilierii municipali din partea PPEM, PSRM, PPPN, preconizează ca pe 11 iulie să pună la vot demiterea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Consilierii au acuzat edilul capitalei de management defectuos, promovarea în funcţii pe criterii de partid sau de rudenie, fraudarea bugetului municipal.

Dorin Chirtoacă este deja la al treilea mandat şi se află în fruntea primărie de nouă ani.