Dacă persoana care publică subiectele este unul dintre candidaţii la bacalaureat/examenul de absolvire a gimnaziului, candidatului i se anulează lucrarea. Candidaţii la bacalaureat cărora le-a fost anulat lucrarea pot susţine bacalaureatul (toate probele) abia la anul, iar cei de la gimnaziu – pot susţine examenul în cadrul sesiunii suplimentare.

Cel de-al patrulea examen de BAC din această sesiune se va desfăşura pe 14 iunie. În această zi, candidaţii de la profilul real vor susţine proba de examen la matematică, iar cei de la profilul umanist – la istoria românilor şi universală. Ceilalţi candidaţi vor avea examen la profilul arte, sport şi tehnologic.
 
Pe 17 iunie se va desfăşura proba de examen la alegere. Candidaţii au selectat o disciplină din cele şapte propuse – geografia, fizica, chimia, biologia, matematica, istoria românilor şi universală şi informatica. Ultima probă din sesiunea curentă va avea loc pe 21 iunie. Absolvenţii liceelor cu predare în alte limbi vor susţine în această zi examenul la limba maternă (ucraineană, bulgară şi găgăuză).