Moga a spus că doar o persoană a fost reţinută în timpul protestului. Suspectul este învinuit de participarea activă la acţiuni de dezordine în masă şi a fost arestat pentru 20 de zile. Persoanele găsite vinovate riscă până la opt ani de închisoare.

Reprezentatul MAI a mai declarat că organizatorii protestului de pe 24 aprilie ar putea să plătească despăgubiri în sumă de 30 de mii de lei pentru avarierea a trei maşini pe strada Bulgară. Grigore Moga a refuzat să ofere mai multe detalii motivând că ancheta este în desfăşurare.

Amintim că operatorul Jurnal TV Vladimir Berghii a fost stropit cu gaz lacrimogen de poliţişti în timpul protestului de duminică. Totodată, mai mulţi protestatari au fost stropiţi cu gaze paralizante şi au fost transportaţi la Urgenţă.

Tot în ziua mitingului mai mulţi indivizi dubioşi au fost surprinşi în curtea de lângă hotelul Nobil, care îi aparţine oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Potrivit organizatorilor, în timpul protestelor din 24 aprilie în Piaţa Marii Adunări Naţionale au manifestat 30-40 de mii de oameni.