Astfel, studenţii vor avea posibilitatea să studieze Dreptul, pentru a primi o diplomă de licenţă. Facultatea intenţionează să pună la dispoziţie 50 de locuri finanţate din bugetul de stat al României. Admiterea este programată să se deruleze exact ca la Iaşi, cu test eliminatoriu de limbă română, gramatică în format de tip grilă, care să conteze în procent de 50 la sută din media finală. Dacă acreditarea programului va decurge fără probleme, cursurile pot începe din toamnă.

În 2010, Universitatea şi-a deschis prin extensiune la Bălţi facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, dar şi facultatea de Fizică Tehnologică. Facultatea intenţionează să pună la dispoziţie 50 de locuri finanţate din bugetul de stat al României. Admiterea este programată să se deruleze exact ca la Iaşi, cu test eliminatoriu de limbă română, gramatică în format de tip grilă, care să conteze în procent de 50 la sută din media finală.

Dacă acreditarea programului va decurge fără probleme, cursurile pot începe din toamnă. În 2010, Universitatea şi-a deschis prin extensiune la Bălţi facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, dar şi facultatea de Fizică Tehnologică.