VIDEO

Concursul „Priveşti şi câştigi”: Încă 40 de mii de lei şi-au găsit destinatarul

Concursul „Priveşti şi câştigi”: Încă 40 de mii de lei şi-au găsit destinatarul
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 27.03.2016 22:10
Alţi patru norocoşi au primit în această săptămână câte 10.000 de lei în cadrul concursului „Priveşti şi câştigi” de la Jurnal TV. Fericiţii s-au convins că încrederea şi insistenţa sunt răsplătite înzecit şi vă îndeamnă şi pe voi să intraţi în cursă. 

Primii 10.000 de lei din această săptămână au ajuns la Tatiana Tartus din Chişinău. Dintr-o singură încercare, norocoasa s-a făcut cu un premiu generos pe care-l va cheltui pentru botezul micuţului ei David şi o călătorie la mare.

Ioana Glodeanu, cea de-a doua câştigătoare a săptămânii, trimitea mesaje aproape în fiecare zi, iar norocul a prins-o atunci când nu se mai aştepta, ca de obicei. Norocoasa a venit împreună cu nepotul ei mai mare tocmai din Ungheni ca să-şi ridice premiul.

Ultimii bani din această săptămână au nimerit la Serghei Macrii din Lalova, Rezina. Norocosul a intrat în concurs la îndemnul unui prieten, iar acum e dator să-ntoarcă favoarea.

Şansa e una şi aceeaşi pentru toată lumea! Nu mai aşteptaţi. Trimiteţi un mesaj la numerele scurte 5055 sau 5050 cu parola zilei, afişată pe ecran, iar cei 10.000 şi-ar putea schimba traseu către dumneavoastră.

 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP