FOTO

Accident cumplit lângă Odesa: Un autobuz din Republica Moldova s-a ciocnit violent cu mai multe camioane; Trei oameni au murit

Accident cumplit lângă Odesa: Un autobuz din Republica Moldova s-a ciocnit violent cu mai multe camioane; Trei oameni au murit
Sursa: jurnal.md Foto: http://od.vgorode.ua 21.02.2016 13:27
17:47
Update

Tragicul accident din Ucraina: Pasagerii autobuzului vor fi aduşi în ţară

Un mijloc de transport va aduce acasă persoanele care au rămas în viaţă, 27 la număr, inclusiv şi cele patru externate din spital, care au suferit traumatisme. Mai mult, cei interesaţi de mai multe date despre identitatea persoanelor din autocarul implicat în accident, pot apela la Serviciul 901. 

Totodată, angajaţii Direcţiei situaţii excepţionale Cahul merg să informeze familiile celor care şi-au pierdut apropiaţii în accidentul de circulaţie şi monitorizează situaţia în continuare.

13:59
Update

Cumplitul accident din Ucraina: Persoanele care şi-au pierdut viaţa sunt din Republica Moldova; Alţi cinci oameni au fost răniţi

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI anunţă că trei cetăţeni ai Republicii Moldova şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs în această dimineaţă în apropiere de regiunea Odesa, Ucraina.

Conform informaţiilor operative, un autobus de model Setrade pe ruta Cahul – Moscova, cu 37 de pasageri la bord a derapat de pe traseu în această dimineaţă, în apropiere de localitatea Stari Maiakî din regiunea Odesa. În urma accidentului trei bărbaţi au decedat, iar alte cinci persoane au primit diverse traumatisme. Şoferul autocarului accidentat a fost internat în spitalul din localitatea Şîreaieve.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI monitorizează situaţia, conlucrând în gestionarea acesteia cu Serviciul de Stat a Situaţiilor Excepţionale din Ucraina.

Grav accident lângă Odesa, Ucraina. Un autobuz de pe ruta Moscova-Chişinău s-a ciocnit violent cu două camioane. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 3:35, notează od.vgorode.ua.

În consecinţă, autobuzul, care se deplasa de la Moscova spre Cahul, s-a răsturnat, iar trei oameni şi-au pierdut viaţa. Alte şase persoane au ajuns la spital. Totodată, în accident au fost implicate şase automobile.

Potrivit sursei, în mijlocul de transport se aflau 37 de persoane, inclusiv doi şoferi. Portalul de ştiri news.liga.net scrie că şoferul autobuzului, originar din Republica Moldova, a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit cu două camioane care erau parcate pe marginea traseului. Ulterior, autobuzul s-a ciocnit cu un alt camion, blocând drumul.

Circumstanţele sunt investigate de oamenii legii.Ştiri similare

Ştiri NON-STOP