Imobilul este înregistrat pe numele unei bătrâne în vârstă de 82 de ani. Soţia lui Petru Costin, Natalia, pe numele căreia sunt înregistrate mai multe proprietăţi şi afaceri, indică în diferite documente că locuieşte anume la această adresă.Paznicii din zonă au comunicat pentru CrimeMoldova că îl vad zilnic pe colonelul Costin la această adresă, iar acum, când se află în arest la domiciliu, plimbă câinele pe stradă. Precizăm că Petru Costin, care este şef al postului vamal intern Bender, este cercetat penal în urma descinderilor întreprinse de către Procuratura Anticorupţie la vămile Tudora, Palanca şi Bender.

Pe numele Nataliei Costin este însă înregistrat un alt imobil, pe strada Ion Vatamanu 11. Potrivitdocumentelor cadastrale, Petru şi Natalia Costin au procurat terenul cu o construcţie nefinisată în anul 2002, în anul 2004 casa a fost finisată, iar în 2007, colonelul Costin cedează dreptul de proprietar asupra imobilului soţiei sale. 

Casa de pe strada Ion Vatamanu 11 este închiriată de către o misiune diplomatică acreditată la Chişinău. Judecând după numerele de înmatriculare a automobilelor parcate la poartă, este vorba de Ambasada României. 

Precizăm că Petru Costin nu indică în Declaraţia de venit că deţine bunuri imobile sau mobile.