În fiecare an, sărbătorile de iarnă îi găsesc pe membrii familiei Ţurcan plini de griji şi cu gândul la ziua de mâine. Copiii au învăţat să aprecieze chiar şi cele mai mici lucruri. Pentru ei, o masă îmbelşugată are o cu totul altă valoare. Dar până să mănânce, au de lucrat toată ziua prin casă şi afară.

În lipsa luminii, nu mai putem vorbi de condiţii decente de trai. Singura cameră care se încălzeşte a fost transformată în bucătărie şi baie în acelaşi timp. Frigul de afară devine înţepător. Urmează o iarnă grea pentru ei - cu lumânări dăruite de la biserică şi lemne oferite de către vecini.

Cât despre viitorul îndepărtat, copiii îşi doresc să aibă o profesie, să aibă un salariu decent şi o locuinţă adevărată. Până atunci, trăiesc la limita existenţei, iar sărăcia i-a făcut să-şi dorească de la Moş Crăciun lucruri mărunte, dar... atât de importante pentru ei.

Anul acesta trebuie să fie unul special pentru Gheorghiţă şi Alexandra. Să aducem un strop de fericire pe chipul lor. Cei care-şi doresc să contribuie la împlinirea dorinţelor copiilor, pot transfera bani în contul afişat pe ecran sau să o contacteze pe mamă la numărul de telefon indicat. Moş Crăciun există, Moş Crăciun eşti tu!

BC MOLDINDCONBANK S. A.
FILIALA MICB, F. ”INVEST”
BIC MOLDMD2X329
NR. CONT 2259A29158581
IBAN MD46ML000002259A29158581
BENEFICIAR ŢURCAN GHEORGHI
TELEFON 060 584 375