Unul dintre copii, un băiat de şase ani, a fost transportat azi noapte la Centrul Mamei şi Copilului din capitală după ce mai întâi a fost internat la Spitalul Raional Străşeni.

La Chişinău, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, iar acum minorul se află în comă de gradul doi.

Sora băiatului, în vârstă de opt ani, se află la Spitalul Raional Străşeni în stare satisfăcătoare. Fetiţa s-a ales cu o lovitură la cap.

În urma impactului, la spitalul din Străşeni a ajuns şi un bărbat de 36 de ani. Potrivit medicilor, victima este în afara oricărui pericol.

Alte trei persoane, de 21, 24 şi 25 de ani, au fost internate la Spitalul de Urgenţă din capitală. Tânărul de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral puternic şi este în stare gravă.

De asemenea, la cap s-a lovit şi victima de 25 de ani, starea acesteia fiind satisfăcătoare. Tânărul de 24 de ani este în stare gravă, dar stabilă. Acesta s-a ales cu o leziune la ficat.

Amintim că două persoane au murit, iar şase au fost rănite în urma unui impact teribil între un microbuz şi un automobil pe traseul Chişinău – Leuşeni, în apropiere de Suruceni. Coliziunea a fost atât de puternică, încât a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

Inspectoratul Naţional de Patrulare nu poate spune încă cine se face vinovat de accident, deoarece ancheta este în desfăşurare.