Totodată, în zilele de sâmbătă şi duminică, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de curăţare şi defrişare a arborilor.

Astfel, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze

Linia de troleibuz nr. 3 - se anulează;

Linia de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 - se scurtează până la bd. Renaşterii Naţionale (Circ); 

Liniile de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 - se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează.

Linia de troleibuz nr. 4 - se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarele liniilor nr. 5 şi nr. 8 se scurtează până la Universitatea de Medicină şi Farmacie, după cum urmează - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Bucureşti, A. Şciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite;

Autobuze

Linia de autobuz nr. 11 - se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze

Liniile nr. 127 şi nr. 129 - de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseele stabilite.

Linia nr. 124 - de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur - de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia nr. 188 - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia nr. 116 - de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia nr. 138 - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur - de str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Şoferii sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.