Luna noiembrie trebuia să fie una fericită pentru întreaga familie Ursu. Pe 1 noiembrie, fiica lor a împlinit 11 ani, iar pe 12 noiembrie, a doua zi după incendiu, cei doi soţi urmau să sărbătorească 22 ani de căsnicie. La sfârşitul lunii, pe 28 noiembrie, Angela Ursu ar fi împlinit 45 de ani.

În momentul incendiului, femeia ar fi fost împreună cu o colegă. Cele două s-ar fi rătăcit, din cauza fumului. Victima ar fi încercat să coboare cu ascensorul marfar, dar acesta nu mai funcţiona. Rămăşiţele carbonizate ale femeii au fost găsite în a treia zi după incendiu, la etajul patru al clădirii.

Potrivit ofiţerului de presă al Serviciului Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcan, în urma expertizei medico-legale s-a stabilit că osemintele găsite aparţin victimei. Femeia avea doi copii, un băiat de 20 de ani şi o fată de 11 ani. Internauţii s-au mobilizat şi au adunat peste 6.500 de euro, în sprijinul familiei. Vineri, în incendiul devastator de pe strada Uzinelor din capitală, şi-a pierdut viaţa şi pompierul Ivan Nogailîc. Tânărul de 28 de ani a fost înmormântat cu onoruri militare şi a fost decorat post-mortem cu ordinul „Ştefan cel Mare".