„Către Diaspora din Boston. Urmare a numeroaselor solicitări prin reţelele de socializare a conaţionalilor din această comunitate, cărora „guvernarea" a făcut tot posibilul ca să fie lipsiţi de dreptul constituţional de a vota şi nu au deschis o secţie de votare, Vă informez următoarele:

Verificând informaţia, am constatat că cea mai apropiata secţie de votare pentru cetăţenii moldoveni din Boston se află în oraşul New York, care trebuie să parcurgă o distanţă de peste 350 km doar într-o singură direcţie.

Însă, votul vostru, care va avea loc la data de 13.11.2016, contează mult pentru acei care au rămas acasă şi luptă cu gruparea criminală instaurată la guvernare.

Pentru ca să puteţi avea posibilitatea de a vota, familia Gofman îşi asumă angajamentul de a suporta cheltuielile pentru transportarea tur-retur a două autocare de capacitatea a câte 55 locuri, adică în total 110 persoane.

Plecarea va avea loc din zona Newton, or. Boston (Massachusetts), ora 7:00 AM, pe data de 13 noiembrie 2016. Reîntoarcerea - în aceeaşi zi după votare.

Împreună vom învinge şi succes, Boston.

La fel, îi îndemnăm pe toţi care dispun de posibilităţi (un loc în maşină, cazare, etc.) să ne ajutăm conaţionalii, ca să-şi poată exercita şi ei dreptul constituţional de a vota,” se arată în postarea pe Facebook.