Troleibuze: Linia de troleibuz nr. 5 - traseul se scurtează până la Gară;

Linia de troleibuz nr. 4 - în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit. 

Linia de troleibuz nr. 8 - în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; retur - pe acelaşi traseu.

Linia de troleibuz nr. 28 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit. 

Autobuze: Liniile de autobuz nr. 3 şi nr. 122 - în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite. 

Liniile de autobuz nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 - de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze: Liniile de microbuz nr. 103 şi nr. 120 - de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.