Aproximativ 20 de persoane au încercuit o maşină de poliţie în preajma unei pieţe din sectorul Buiucani al capitalei. În interior se aflau doi poliţişti care, potrivit martorilor, i-ar fi agresat pe doi vânzători, soţ şi soţie, pentru că ar fi refuzat să meargă la sectorul de poliţie.
 
Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil de către unul dintre martorii incidentului. Când scandalul a luat amploare, după implicarea a tot mai mulţi comercianţi, cei doi poliţişti ar fi urcat în maşină pentru a pleca. Oamenii, însă, le-au blocat drumul.
 
Automobilul nu s-a putut urni din loc mai bine de o oră. A intervenit şeful Secţiei Securitate publică din cadrul Inspectoratului Buiucani. Acesta a declarat că poliţiştii ar fi fost chemaţi de angajaţi ai Fisc-ului care ar fi depistat încălcări în activitatea celor doi comercianţi.
 
Vânzătoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu a fost internată. Familia este dispusă să depună plângere la procuratură. Şeful Serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliţie afirmă că va fi pornită o anchetă pentru a elucida circumstanţele în care s-a petrecut incidentul.
 
Serviciul de presă al Inspectoratului Fiscal nu a răspuns la solicitarea de a preciza dacă instituţia a efectuat vreo operaţiune în piaţa din sectorul Buiucani şi dacă a solicitat intervenţia poliţiei.