Este vorba despre un copil de doar trei anişor. Vlăduţ s-a născut prematur, la doar 34 de săptămâni. Nimic nu prevestea pe atunci tragedia ce urma să aibă loc. La 5 luni a fost diagnosticat însă cu tetrapareză spastică. Mama băiatului a trăit un şoc şi a trecut printr-o perioadă în care nu putea să accepte că pruncul ei era grav bolnav. Toate intervenţiile pe care le-a suferit micuţul până acum au fost zadarnice, acum însă o clinică din afara ţării îi oferă şansa la o viaţă normală. Familia are însă nevoie de 20.000 de dolari. 

Băieţelul este singurul copil în familia Cauş. La trei ani, în loc să fie pe terenul de joacă alături de alţi copii, micuţul urma sute de tratamente ce urmau să-l pună pe picioare. Rezultatele însă se lasă şi acum aşteptate.

Pentru Vlăduţ, fiecare început de o zi e o rugă în faţa icoanei de a mai primi o şansă la viaţă. De dimineaţă, împreună cu bunica, se roagă pentru sănătatea lui şi a celorlalţi copii bolnavi. Acum, familia Cauş priveşte la cer, în aşteptarea unei minuni. E singurul lucru care-i mai poate ţine cumpătaţi.

Copilul mai suferă de paralizie cerebrală infantilă, un diagnostic asupra căruia trebuie procedat de urgenţă. Acum, mai puţin de două luni îl despart de Vlăduţ de salvare. Pentru a se face bine, trebuie supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din afara ţării.

Suma de care are nevoie familia Cauş pentru operaţia copilului lor se ridică la 20 de mii de dolari, bani pe care părinţii ar reuşi să-i strângă poate doar în ani de zile. Timpul este acum însă crucial pentru Vlăduţ.  

În cadrul campaniei pascale „Dăruieşte lumină, învie speranţa”, Jurnal TV este alături de familia Cauş. Împreună cu dumneavoastră am putea da o şansa la viaţă unui înger care are nevoie de ajutor mai mult decât oricând şi unor părinţi aflaţi în pragul disperării. Cei care doresc să ajute cu o contribuţie o pot face pe contul afişat pe ecran.

Cont MDL: 2311170636001498
PRO CREDIT BANK, Chişinău, Moldova
Codul SWIFT: PRCBMD22

Date de CONTACT:
Cauş Angela (mama lui Vlăduţ)
Telefon: 069 422 981

Viaţa lui Vlăduţ este în mâinile dumneavoastră! Trimiteţi un SMS la 5062 pentru o donaţie de doar 20 de lei.