„Că tot e Crăciunul şi avem un brăduţ mititel şi frumuşel în PMAN, donat de nişte oameni frumoşi, dar căruia nu i-a cântat încă nimeni colinde, am zis să aducem magia sărbătorilor de iarnă şi în Oraşul Demnităţii”, spun organizatorii evenimentului.

Astfel, pe 24 şi 25 decembrie, începând cu ora 18:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale vor fi organizate două concerte de suflet.

„Artişti basarabeni cu renume şi caracter, precum Cătălin Josan, Stela Botez şi Ricu Vodă, s-au oferit să vă dăruiască două seri de Crăciun, din suflet pentru suflet, pentru că acolo preferă să-şi petreacă seara de Crăciun - alături de voi. Cei care doresc să urce pe scenă şi să cânte sau să recite ceva de Crăciun, vă rugăm să postaţi un mesaj pe pagina acestui eveniment. Toţi doritorii de a petrece câteva ore ascultând colinde într-o atmosferă de familie, sunt aşteptaţi cu drag în PMAN, preferabil însoţiţi de o pătură, un termos şi vreun scăunel, până facem vreo horă să ne încălzim. Brăduţul nostru a fost împodobit în special de copiii care şi-au adus jucării de-acasă. Îi aşteptăm în continuare să agaţe jucării de brăduţul lor - cel mai demn brăduţ din Chişinău. L-am chemat şi pe Moşu să le dea cadouri copiilor care pot recita urături şi cânta colinde. N-om avea noi scene mari, brazi gigantici sau bănuţi de alte luxuri, dar ne avem pe noi, uniţi, cu picioarele pe pământ şi capul sus - şi asta e mai mult decât avem nevoie. Crăciun fericit, dragilor!”, menţionează organizatorii.