Totul s-a întâmplat săptămâna trecută. Fosta soţie a victimei, care locuieşte în aceeaşi ogradă, spune că acum o săptămână, în timpul nopţii, în curte s-au auzit strigăte. Îngrijorată, femeia a ieşit să vadă ce se întâmplă.

Pe lângă ruda deputatului din Partidul Democrat, alţi doi vecini au mai participat la altercaţie, spune femeia. Deşi era plin de sânge, bărbatul ar fi refuzat să meargă la medic de frica unchiului lui Constantin Ţuţu.

Speriată, dar şi încrezătoare că bărbatul se va face bine şi fără ajutorul medicilor, femeia a decis să nu cheme ambulanţa. Peste două zile, când a intrat să vadă cum se mai simte, l-a găsit fără suflare.

Agresorii sunt de negăsit, iar ofiţerii de investigaţie de la Inspectoratul sectorului Botanica, împreună cu direcţia de poliţie Chişinău, întreprind măsuri pentru a da de urma suspecţilor. Indivizii riscă până la 15 ani de puşcărie.

Amintim că şi deputatul Constantin Ţuţu este acuzat de huliganism într-un dosar penal. În aprilie 2012, el a fost implicat într-o încăierare cu focuri de armă la care au participat 15 persoane, în urma căreia a murit Alexei Veretco de 42 de ani. Crima a avut loc lângă un restaurant din apropierea oraşului Orhei.