Din imagini se vede cum câteva tinere, care ar fi din Republica Moldova, prestează servicii sexuale online. Culmea este că scenele au avut loc în mai multe locuri publice din Chişinău, cum ar fi, de exemplu, câteva biblioteci din capitală. În spatele lor apar titlurile a câtorva reviste cunoscute de la noi în limba română. Aici, fetele îşi luau cărţi de pe rafturi şi veneau în sala de lectură. Dar în loc să citească, se dezbrăcau în faţa unui computer, însă nu înainte de a se asigura că nu sunt văzute de angajaţii bibliotecii.

În alte secvenţe publicate pe internet, o blondă şi o brunetă se plimbau dezbrăcate printre rafturile pline cu cărţi şi îşi etalau părţile intime ale corpului în faţa unui client virtual. Mai mult, tinerele îşi delectau clienţii şi cu alte scene fierbinţi, sărutându-se.

Aceleaşi fete au apărut în ipostaze similare şi în câteva cafenele din capitală. Din imagini vedem că aceeaşi brunetă, care a apărut în filmuleţul anterior, s-a dezbrăcat şi a flirtat relaxat cu un client virtual chiar în sala unde oamenii îşi savurau cafeaua de dimineaţă.

Indiferent de locaţiile în care au avut loc astfel de scene erotice, fetele par să nu aibă inhibiţii. Tinerele nu se sfiesc de ceea ce fac nici atunci când în sala de lectură intră un copil.

Contactaţi de Jurnal TV, responsabilii de la Procuratura Generală, dar şi cei de la Inspectoratul General de Poliţie spun că vor ancheta acest caz luni, când vor reveni la serviciu. Iar şeful Agenţiei de Stat pentru Protecţia Moralităţii, instituţie aflată în subordinea Ministerului Culturii, nu a răspuns la telefon pentru comentarii.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.