„Concerte peste concerte, reparaţii peste reparaţii, ajutoare financiare pentru persoane care trăiesc boiereşte, construcţii pe terenuri publice, pământuri luate cu hapca etc. Fruntaşii locali ai PDM nici nu se mai ascund, ştiu că nu este lege pentru ei”, a scris Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Maria Ciobanu a spune că funcţionarii publici au fost transformaţi în factori poştali, iar tot asta s-a întâmplat de frica liderului PD, Vladimir Plahotniuc.

„De frica liderului PD, funcţionarii publici permit să fie umiliţi, transformaţi în factori poştali ai partidului. Unde s-a mai văzut ca un preşedinte de raion şi un primar de oraş să stea duminica la poarta pieţii şi să împartă cetăţenilor ziarul de partid?! Într-o situaţie jenantă sunt puşi deputaţii care s-au vândut, traseiştii. Acel care i-a cumpărat nu se mai socoate cu ei, iar de zile de odihnă nici pomină! Sâmbăta îmbracă scurtele cu trandafiri şi merg în satele noastre, aproape pustii, pentru a-i „lumina” cu „realizările livrate” de Filip-Plahotniuc: reforme serioase, creştere economică şi grijă pentru oameni”, adaugă Maria Ciobanu.

Amintim că o situaţie similară a fost observată la Colegiul Republican de Arte Plastice Alexandru Plămădeală din capitală, unde deputata PD Aliona Babiuc a fost surprinsă în timp ce făcea agitaţie electorală.