„Timpul, uneori, fuge atât de repede, încât anii par nişte clipe zburătăcite de pe mugurii primăverilor. Aşa au trecut şi cei trei ani de când câţiva Oameni cu Demnitate, dornici de Adevăr, s-au adunat într-un pumn viguros şi au demarat lupta temerară pentru a scoate Republica Moldova din captivitatea oligarhică, mafiotă, extrem de toxică pentru fiecare cetăţean şi pentru ţara întreagă”, a spus Andrei Năstase.

„Aceşti trei ani parcurşi cu mult curaj şi determinare de la fondarea Platformei Civice Demnitate şi Adevăr au fost atât de denşi, încât doar o trecere în revistă a evenimentelor de la primele proteste masive şi până astăzi, când suntem într-un an electoral decisiv, ne-ar lua câteva ore bune”, a declarat liderul Platformei DA.

Astfel, Andrei Năstase susţine că şi în continuare membrii Platformei DA vor lupta pentru a scoate ţara din captivitatea oligarhică.

„De aceea voi spune doar că lupta noastră continuă şi nu avem de gând să cedăm, căci în joc e soarta fiecăruia dintre noi şi a tuturor celor dragi nouă. A rudelor şi prietenilor pe care îi iubim şi cărora nu le putem dori decât tot binele din lume”, a spus preşedintele Platformei DA.

„În context, în această zi minunată de Dragobete Vă doresc mult curaj, perseverenţă şi putere ca împreună, consolidaţi şi hotărâţi, să putem învinge răul care ne pune în mare pericol tot ce avem mai scump în viaţă - Dragostea. Dragostea de părinţi şi de copii, de casa natală şi de căminul familial, de libertate şi de Adevăr. Dragostea de Oameni şi de Ţară!”, a conchis Andrei Năstase.