VIDEO

A fost lansată a treia ediţie a „Almanahului politic al Republicii Moldova”

A fost lansată a treia ediţie a „Almanahului politic al Republicii Moldova”
Sursa: jurnal.md Foto: tribuna.md 19.02.2018 21:11
A fost lansată a treia ediţie a "Almanahului politic al Republicii Moldova". Autorii spun că volumul este o radiografie a tuturor evenimentelor politice şi a răsturnărilor de situaţie care au avut loc în 2017, considerat de către aceştia „un an al stabilităţii instabile”.

În premieră, publicaţia cuprinde şi interviuri ample cu mai multe personalităţi din diverse domenii, inclusiv oameni de afaceri.  Anul 2017, chiar dacă nu a fost unul electoral, a fost un an instabil, susţin autorii publicaţiei.

Pentru mobilizarea cetăţenilor din teritoriu, confruntarea cu guvernarea în privinţa modificării sistemului electoral, dar şi pentru alte acţiuni importante pentru viitorul Republicii Moldova, preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a fost ales „Omul lunii mai”.

În aceeaşi publicaţie poate fi citit şi un interviu cu omul de afaceri Alexandru Machedon.

„Almanahul politic al Republicii Moldova”, lansat anual în luna februarie, este distribuit cu titlu de donaţie în toate bibliotecile din republică. Volumul a fost tipărit în o mie de exemplare, însă există şi versiunea online. În cadrul aceluiaşi eveniment, a fost prezentat şi „Calendarul politico-istoric al Republicii Moldova – 2018”.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI