VIDEO

Şedinţa de judecată în dosarul Veretco, amânată; Ţuţu, prezent la proces, s-a arătat deranjat de întrebările reporterului Jurnal TV

Şedinţa de judecată în dosarul Veretco, amânată; Ţuţu, prezent la proces, s-a arătat deranjat de întrebările reporterului Jurnal TV
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 24.01.2018 20:00
Constantin Ţuţu crede în justiţia moldovenească şi cere achitarea sa în dosarul Alexei Veretco, iniţiat după ce acum cinci ani un bărbat a fost omorât lângă un restaurant din Codrii Orheiului. Declaraţia a fost făcută chiar de către alesul PD după o nouă şedinţă amânată la Curtea de Apel Chişinău. 

Constantin Ţuţu a fost surprins de echipa Jurnal TV chiar în timp ce părăsea sediul instanţei. Întrebat despre evoluţia dosarului în care figurează, Ţuţu s-a arătat deranjat şi a declarat că este ocupat.

Iar avocatul său a declarat că: „Noi solicităm să fie menţinută sentinţa de achitare de la Orhei. E la etapa de examinare, se amână pe motivul că unul dintre inculpaţi nu a fost escortat la instanţă”.

Amintim că în aprilie 2012, Constantin Ţuţu a fost implicat într-o încăierare cu focuri de armă lângă un restaurant din apropiere de Orhei, în urma căreia a murit Alexei Veretco, de 42 de ani. După ce persoana care l-ar fi omorât pe Veretco s-a predat, ceilalţi trei suspecţi, inclusiv Ţuţu, au fost scoşi de sub urmărire pentru omor, fiind, în schimb, cercetaţi penal pentru huliganism. Procesul de judecată a început în 2013, iar în luna mai 2016, Ţuţu a fost achitat de Judecătoria Orhei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI