VIDEO

Chiril Lucinschi se află încă în spital; Este supus unor investigaţii speciale

Chiril Lucinschi se află încă în spital; Este supus unor investigaţii speciale
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 24.01.2018 21:53
Chiril Lucinschi se află încă în spital, fiind supus unor investigaţii speciale. Despre aceasta a anunţat avocata fostului deputat PLDM, după ce a doua şedinţă la rând în dosarul iniţiat pe numele lui Lucinschi a fost amânată. Procurorul de caz a precizat că fostul parlamentar este periodic verificat de către angajaţii Centrului Naţional Anticorupţie. 

La începutul şedinţei, apărătoarea lui Chiril Lucinschi a prezentat un certificat medical, care confirmă internarea fostului deputat PLDM. Astfel, avocata a cerut amânare, iar procurorul a susţinut solicitarea.

Potrivit avocatei lui Lucinschi, clientul ei se află în spital mai bine de o săptămână şi urmează să fie externat peste trei zile.

Următoarea şedinţă în dosarul Lucinschi va avea loc în ziua de 2 februarie, când va fi finalizată cercetarea probelor acuzării. Ulterior, Chiril Lucinschi va fi audiat. Fostul deputat a fost reţinut de CNA în 25 mai drept figurant în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank. El este cercetat în arest la domiciliu. Procurorii susţin că Chiril Lucinschi ar fi spălat aproximativ 440 de mii de dolari şi 220 de mii de euro. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI