Un primar de la Soroca invocă presiuni şi pleacă din funcţie, cerând azil politic mai multor ţări: „Să fii sănătos, domnule Plahotniuc!”

Un primar de la Soroca invocă presiuni şi pleacă din funcţie, cerând azil politic mai multor ţări: „Să fii sănătos, domnule Plahotniuc!”
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/liviu.raischi 15.01.2018 12:38
Primarul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca, Liviu Raischi, a anunţat că pleacă din funcţie şi părăseşte Republica Moldova. Motivul ar fi presiunile la care a fost supus de exponenţi ai partidului de guvernămând, dă de înţeles edilul.

Liviu Raischi a fost anterior primar din partea Partidului Liberal, iar la ultimele alegeri locale a trecut de partea PD.

„În Moldova hotărăsc „stucaciocii”. Hotărârea mea e definitivă. Oricum eu plec din Republica Moldova, dar le fac bine la proşti. Să fii sănătos, domnule Plahotniuc!”, scrie primarul, pe pagina sa de Facebook.

Picătura care a umplut paharul este un pseudo film de investigaţii care-l compromite şi care a fost distribuit pe reţelele de socializare, notează publicaţia Observatorul de Nord.

„Despre motivul plecării mele întrebaţi-i pe presupuşii democraţi din Republica Moldova. Mie nu-mi place să mă rog la ei, chiar şi la democraţi. Eu plec pentru totdeauna. Este din cauza dosarului penal intentat împotriva mea şi „kinoul” cela cu aiureli”, a mai spus primarul.

PD nu a reacţionat deocamdată la acuzaţiile primarului.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI