Topuri 2017 // Nervosul anului - Igor Gamreţchi

Topuri 2017 // Nervosul anului - Igor Gamreţchi
Sursa: www.jc.md Foto: jc.md 10.01.2018 08:15
Aprecierea de cel mai nervos funcţionar al anului i-a revenit lui Igor Gamreţchi. Acesta a fost reţinut, la 25 aprilie curent, în dosarul parcărilor cu plată. În aceeaşi zi au fost reţinute încă şapte persoane, printre care viceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, un fost consilier municipal, Ghenadie Ivaşcenco, administratorii a trei companii de parking şi omul de afaceri Aleksandr Pincevski, suspectat că ar fi gestionat din umbră mai multe companii participante la licitaţie, inclusiv cea câştigătoare.

După ce a fost condamnat la doi ani de închisoare, fostul şef al Direcţiei transport şi căi de comunicaţii din cadrul Primăriei Chişinău a făcut mai multe ameninţări la adresa foştilor săi colegi.

„A da declaraţii înseamnă a stabili adevărul. Fiecare are poziţia lui şi fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut. Nu va duce cineva carul în spate pentru cineva. S-a terminat situaţia asta. Dacă fac eu declaraţii, jumătate din colegi vor trebui să plece! Să nu fie prea curaţi cineva, iar altcineva cu carul plin! A stabili adevărul nu înseamnă a scrie pe Facebook. Dacă voi începe să scriu eu, o să le pară rău!”, a menţionat furios Gamreţchi. Acesta mai spunea că nu s-a referit doar la colegul său Dorin Chirtoacă, dar şi la alţi funcţionari ai primăriei.

Gamreţchi nu se mai află în arest.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI