Andrei Năstase: Revolta exprimată la bucătărie nu se vede nici în ţară, nici în străinătate, iar asta îi convine de minune guvernării

Andrei Năstase: Revolta exprimată la bucătărie nu se vede nici în ţară, nici în străinătate, iar asta îi convine de minune guvernării
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 09.09.2017 18:31
Înţelegerea faptului că, împreună cu Dodon, Plahotniuc este un pericol mare pentru siguranţa şi pacea în regiune, ar determina occidentul la o atitudine mult mai elaborată şi categorică faţă de guvernarea antipopulară de la Chişinău, consideră preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

Dar pentru ca acest lucru să se producă, Andrei Năstase îndeamnă cetăţenii să fie uniţi şi consolidaţi ca societate.

„Doar sancţiunile de ordin personal, aplicate lui Plahotniuc, anturajului său şi complicilor săi geopolitici (pentru spălătoria rusească de 30 de miliarde de dolari, pentru atacurile raider, pentru furtul a zeci de miliarde de lei ale contribuabililor moldoveni şi occidentali, pentru persecuţiile politice) ar face această guvernare hibrid să cedeze”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu pentru Tribuna.

„În ciuda deznădejdii, a urii, a zâzaniei cultivate de regim prin televiziunile şi site-urile controlate şi plătite cu bani grei furaţi de la oameni, trebuie să facem front comun indiferent de religie, etnie, doctrine politice, etc. şi să protestăm public. Revolta exprimată la bucătărie nu se vede nici în ţară, nici în străinătate, iar asta îi convine de minune guvernării hibrid”, a mai spus liderul Platformei DA.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI