„La 4:00 a sunat alarma. Cahul era destinaţia. La 7:30 eram alături de oamenii harnici ai pământului, printre tractoare, camioane şi praf. Mult praf, pe care şi acum îl mai port în ochi, în minte şi-n suflet. După mai multe strângeri de mână şi îmbrăţişări din inimă, o tânără de vârsta mea, având în preajmă altele şi mai tinere, m-a ţintit cu privirea spunându-mi: Ne mor părinţii de sărăcie, supărare şi dor. Dar vom pleca, curând vom pleca şi noi. La conducerea ţării nu sunt oameni. O vreme a fost linişte. Apoi am ieşit în direct pe Facebook, punând pe jar poliţia lui Jizdan, care pe banii publici ne-a alocat câteva maşini şi zeci de poliţişti în civil pentru urmărire şi intimidare”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Şi totuşi, în localităţile raionului Cahul am avut parte de cele mai frumoase şi călduroase clipe ale acestui sfârşit de toamnă. Am sorbit, împreună cu oamenii pământului, şi un răsărit de soare pe podgorii, şi un miez de zi printre orăşenii sudului, şi un asfinţit de soare pe malul unui iaz, alături de veterani ai războaielor din Afganistan şi de pe Nistru. Am strâns din inimă sute de mâini. Nu voi înceta să spun că chezăşia succesului nostru stă în mult efort, muncă şi dăruire, în unitate şi solidaritate, în Adevăr şi Demnitate. Mergem înainte cu oamenii”, a adăugat liderul DA.

Precizăm că campania naţională „Un Milion de Mâini”, lansată de Platforma DA, este în plină desfăşurare, iar membrii DA continuă şirul de întâlniri cu cetăţenii din teritoriu.