„Am fost întrebat de mai multe televiziuni câţi oameni participă la protest. Le-am spus că sunt oamenii cei mai buni. Oamenii din RM sunt de o rară calitate. Am cutreierat lumea, peste tot sunt oameni buni, dar ca la noi nu sunt nicăieri. Am fost ieri la Puhăceni, sunt oameni foarte buni, dar există multă lume dezinformată. Trăim într-un mediu nociv. Minciuna domneşte. Noi suntem oamenii demnităţii şi adevărului, vrem un viitor mai bun pentru copiii noştri. Ce-au făcut din ţara noastră? O enclavă a sărăciei, a corupţiei, o zonă gri în care ei huzuresc. Nu avem de gând să protestăm toată viaţa. Vă îndemn să ne strângem rândurile şi să mergem să distribuim adevărul. Vom adopta o rezoluţie care neapărat va ajunge la partenerii externi, prin care să le spunem că există aici o populaţie care suferă”, a declarat preşedintele Platformei DA.

„Aici la capătul Europei nu ne permitem o zonă gri. Nu putem permite ca un regim separatist să fie întreţinut din banii noştri prin facturile la energia electrică. Soldaţii noştri sunt umiliţi într-un hal fără de hal. Armata noastră este umilită de un proxenet şi un dodon. Au făcut corp comun. Noi cetăţenii cu demnitate trebuie să facem front comun împotriva lor”, a adăugat liderul DA.

Andrei Năstase s-a referit şi la familia membrului Platformei Demnitate şi Adevăr Andrei Magalu care a fost atacată în propria casă. 

„Nu pot să nu spun şi despre familia Magalu. Sunt multe familii din Moldova, oameni nevinovaţi care au ales calea demnităţii. În această situaţie se poate pomeni orice familie din RM. Acest regim ne cheamă la război. Nu le vom da satisfacţie. Mă închin în faţa familiilor care suportă această nedreptate. Va veni şi ziua adevărului”, a spus Andrei Năstase.