„Istoria Moldovei nu a ştiut de proteste în toiul verii. Guvernarea a rămas şocată de numărul manifestanţilor. Ştiu precis acest lucru. Cineva spune că au fost 15 mii. Cineva că 10. Nu contează. Au venit extrem de mulţi oameni pentru această perioadă, ţinând cont şi de sărăcia lucie din ţară. A fost transmis un mesaj foarte clar uzurpatorilor puterii, precum şi partenerilor de dezvoltare. Oameni înţeleg pericolul botului mixt Plahotniuc-Dodon pentru statul nostru, care s-a văzut deja cu ochiul liber după 20 iulie. Este un bot cu două feţe, una pseudoeuropeană, altă - proestică, dar cu toate labele în buzunarele noastre. Scopul lor - perpetuarea sistemului actual politic. Cu conservarea genocidului social, a hoţiei imense şi a corupţiei endemice. Cu pericolul izolării ţării şi reintroducerii vizelor din partea UE. Scopul oamenilor care au venit la protest în pofida tuturor greutăţilor - să pună botniţă pe acest bot mixt şi să scoată Moldova din mocirlă plahodonică”, a declarat vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Un mare Mulţumesc le aduc Oamenilor din Diaspora. Aţi fost mai mulţi ca niciodată şi copii au fi putut să înveţe geografia după numărul de ţări de unde au sosit concetăţenii noştrii. Am simţit prezenţa mai mare din partea locuitorilor capitalei. Mersi mult... holdingului lui Plahotniuc. Prin ştirile voastre ridicole şi absolut lipsite de bun simt aţi aratat întregii ţării că pahanul vostru are o frică sălbatică faţă de Popor şi opoziţia reală. Aţi căzut ниже плинтуса, вот там и лежите”, a adăugat Alexandru Slusari.

Vicepreşedintele Platformei DA a adăugat că la următorul protest, care va fi organizat pe 17 septembrie, oamenii vor ieşi în număr şi mai mare.

„Principalul cuvânt care a răsunat la protest a fost REZISTENŢĂ. Pe 17 septembrie vom fi mai mulţi şi vom aplica toate formele de REZISTENŢĂ pentru anularea votului ruşinos din 20 iulie. Sperăm că vom fi auziţi de data asta de partenerii noştrii de dezvoltare. Votul mixt anulat - Plahotniuc arestat!”, a conchis Alexandru Slusari.