Potrivit lui Andrei Năstase, regimul de la putere există doar alimentându-se din dezbinarea, ura, dezamăgirea şi deznădejdea care le-a fost cultivată oamenilor prin propaganda mediatică.

„Cel care în 92 trafica femei acasă şi în Turcia, atunci când copiii şi fraţii noştri îşi sacrificau sănătatea şi viaţa apărând independenţa ţării, azi trafică procurori şi judecatori, şefi ai unor organizaţii de veterani, dar şi deputaţi cu care adoptă sisteme electorale ce instituie votul etnic şi teritorii electorale etno-politice şi face totul pentru a provoca un nou război la Nistru. Rolul de idiot util perfect i-l joacă Dodon, în care, la prezidenţiale, a investit resurse logistice, mediatice, administrative şi financiare provenite din furtul miliardului şi din spălătoria mafiei ruseşti de 30 miliarde dolari. Dar nu mai puţin utili îi sunt prietenii săi mafioţi de la Bucureşti, Kiev, Moscova şi Tiraspol”, scrie Andrei Năstase, pe pagina sa de facebook.

„În nebunia lui, Plahotniuc crede că tinerii noştri şi Occidentul ar interveni de partea sa, ştiind că nici personal, nici anturajul lor cu Dodon nu vor participa la razboi, şi cu atât mai puţin ar participa progeniturile lor. Regimul acestui sociopat există alimentându-se din dezbinarea, ura, dezamăgirea şi deznădejdea cultivată oamenilor prin propaganda de la televiziunile străine retransmise de holdingul său, dar şi cele autohtone din cadrul acestuia, întreţinute pe bani furaţi tot de la cetăţeni. Suntem obligaţi să-l oprim cât încă nu e prea târziu. Protestul paşnic, civilizat, determinat e cea mai de temut arma a noastră”, conchide liderul Platformei DA.