„Acesta e, de fapt, subînţelesul participării lui Dodon la evenimentele organizate la Tiraspol cu ocazia împlinirii a 25 de ani de când aşa-numiţii pacificatori ruşi se află în regiunea transnistreană. Pentru a arăta şi mai monstruos, el va scuipa în sufletele veteranilor rămaşi în viaţă, a vaduvelor şi copiilor celor căzuţi la Nistru în 92 şi va decora miitarii transnistreni şi "pacificatorii" cu distincţii ale statului împotriva căruia au tras”, a scris Andrei Năstase, pe pagina de facebook.

Potrivit lui Năstase, Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc acţionează împreună.

„De acum încolo va pedala şi mai isteric pe imaginea sa de sperietoare pro-rusească pentru a-şi ajuta pahanul să manipuleze partenerii de dezvoltare. Plahotniuc are nevoie de imaginea aceasta pentru a-şi continua filmul horror despre pericolul geopolitic, în încercareasa de a-i convinge pe europeni că prin votul mixt rezolvă problema deturnării de catre Dodon a cursului european al R. Moldova”, a spus liderul DA.

„Nu e departe ziua când cei doi criminali, Plahotniuc şi Dodon vor ajunge pe banca acuzaţilor. Totul depinde de noi”, a conchis Andrei Năstase.