Deşi se plângea anterior că locuieşte la bloc, apartamentul în care stă este mare cât o casă. Are două etaje şi aproape 150 de metri pătraţi. E înregistrat pe numele uneia dintre fiice.

Între timp, aleasa poporului îşi construieşte o vilă de toată frumuseţea. Totodată, legislatoarea a omis să indice în declaraţia de avere şi un loc de muncă al soţului ei. 

Campania „Cine mai poate ca Nae?” nu este despre deputatul Nae Simion Pleşca, ci despre contrastul izbitor între luxul izbitor în care trăiesc viaţa guvernanţii şi sărăcia îşi duc zilele cei pe care guvernează aceştia.

Denumirea campaniei a fost inspirată de la o declaraţie cel puţin ciudată a deputatului Nae Simion Pleşca, cel care, solicitat de Jurnal TV să comenteze nişte tranzacţii imobiliare de peste 100 de milioane de lei cu implicarea unor persoane din anturajul şefului său de partid, Vladimir Plahotniuc, i-a luat apărarea acestuia, spunând că „toţi trebuie să avem ca obiectiv să trăim bine şi în condiţii de confort”.

Declaraţia deputatului Pleşca este deplasată şi impertinentă, în condiţiile în care oamenii din Republica Moldova se confruntă cu sărăcie, migraţie, tarife majorate, salarii şi pensii mici, servicii medicale de proastă calitate şi corupţie la nivel înalt.