VIDEO

Deputata PD Violeta Ivanov, următorul personaj al campaniei „Cine mai poate ca Nae?” de la Jurnal TV

Deputata PD Violeta Ivanov, următorul personaj al campaniei „Cine mai poate ca Nae?” de la Jurnal TV
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 15.07.2017 07:18
Deputata Partidului Democrat Violeta Ivanov nu este o excepţie la capitolul parlamentari cu averi nedeclarate. Deşi anterior se plângea că locuieşte la bloc, apartamentul în care stă împreună cu familia şi pe care nu-l declară este spaţios cât o casă. Între timp, aleasa poporului îşi construieşte o vilă de toată frumuseţea.

Se pare că Violeta Ivanov este scumpă la vorbă nu doar cu jurnaliştii. O confirmă şi locuitorii din satul de baştină al deputatei, Grinăuţi-Moldova, raionul Ocniţa.

Un material amplu despre averea deputatei PD Violeta Ivanov urmăriţi astăzi, la „Jurnalul Săptămânii”, în cadrul campaniei „Cine mai poate ca Nae?”. Emisiunea va fi difuzată începând cu ora 19.00, şi în reluare duminică, de la ora 18.00.

Campania „Cine mai poate ca Nae?” nu este despre deputatul Nae Simion Pleşca, ci despre două lumi paralele în care îşi duc viaţa cetăţenii Republicii Moldova - luxul, opulenţa şi ostentaţia unora şi sărăcia, lipsurile şi deznădejdea altora. 

Denumirea campaniei a fost inspirată de la o declaraţie cel puţin ciudată a deputatului Nae Simion Pleşca, cel care, solicitat de Jurnal TV să comenteze nişte tranzacţii imobiliare de peste 100 de milioane de lei cu implicarea unor persoane din anturajul şefului său de partid, Vladimir Plahotniuc, i-a luat apărarea acestuia, spunând că „toţi trebuie să avem ca obiectiv să trăim bine şi în condiţii de confort”.

Declaraţia deputatului Pleşca este deplasată şi impertinentă, în condiţiile în care oamenii din Republica Moldova se confruntă cu sărăcie, migraţie, tarife majorate, salarii şi pensii mici, servicii medicale de proastă calitate, corupţie la nivel înalt şi preţuri majorate.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI