Andrei Năstase a declarat pentru Tribuna că atât populaţia, cât şi partenerii de dezvoltare au capacitatea de a produce un efect considerabil.

„Atâta timp cât avem de-a face cu guvernarea anti-populară, o guvernare primitivă şi oligarhică, aşteptările noastre de la ea sunt foarte rezervate. Ţinând cont de sprijinul pe care îl avem în ultima perioadă din partea partenerilor de dezvoltare, din partea populaţiei RM, cred că este o şansă bună de a obţine rezultate importante”, a punctat Năstase.

În acelaşi timp, fiind întrebat despre numărul de oameni aşteptaţi la protest, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a menţionat: „Am făcut tot posibilul ca oamenii care ţin la viitorul ţării lor să se manifeste cât mai masiv, civilizat şi paşnic. Şi da, noi facem tot posibilul să fie cât mai multă lume, doar aşa putem să demonstrăm în interior şi exterior că există acea masă critică de oameni, care vor schimbarea lucrurilor  în ţară şi care nu admit ca, prin schimbarea sistemului electoral, să se perpetueze la putere aceeaşi indivizi care se află la guvernare de peste 20 de ani.”