Coordonatorul a îndrăgit Nisporenii, deşi se zice că au fost mai mult de 15 ani când picior de al lui n-a călcat pe meleagurile natale. Avea "ocupaţii" captivante personajul, despre care s-a scris, s-a vorbit şi care îl prezintă într-o lumină sumbră... Probabil, s-a arătat în perioada când prietenul lui, Adrian Nichifor, l-a împuşcat pe fratele fostului comisar de Nisporeni”, a spus Maria Ciobanu.

Astăzi "prezenţa" sa este peste tot: asfaltează drumuri în satele, unde sunt primari ai PDM sau primari cumpăraţi de PDM, o face pe marele filantrop, cumpărând sufletele oamenilor, sărăciţi şi prădaţi pentru mulţi, mulţi ani înainte de către BRIGADA mafiotă pe care o coordonează”, a declarat deputata PLDM. 

Mai nou, fruntaşii locali ai PDM le spun nisporenenilor că Al Capone de Grozeşti va fi ÎNTREGITORUL neamului românesc. Am râs în hohote... Ca să nu rămână prost, un coleg de al lui de partid mi-a zis că poate aşa i se vor ierta multe fărădelegi, deci, ei ştiu ce prezintă ŞEFUL?”, a conchis Maria Ciobanu.