Preşedintele Platformei DA a fost întrebat care vor fi primele cinci persoane care se vor regăsi pe lista formaţiunii la următoarele alegeri parlamentare.

„Nu am o problemă să ajung pe locul 25 sau 26 pentru că ştiu că în faţa mea vor fi oameni nu mai răi decât mine. Eu sunt mândru de Stanislav Pavlovschi, de Alexandru Slusari, de Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Chiril Moţpan, de tânărul nostru Dinu Plângău, de Aliona Mandatîi, de oamenii din fiecare organizaţie teritorială, Inga Gaidău la Ciocana, Arina Spătaru la Bălţi, etc.”, a menţionat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA s-a arătat convins că formaţiunea pe care o conduce va avea o pondere serioasă la următoarele alegeri şi va accede la putere, de unii singuri sau împreună cu alte partide proeuropene, antioligarhice şi democrate.

„Nu există un partid mai bun decât Platforma DA. Dacă vă uitaţi numai la cei din vârf: Stanislav Plavlovschi, fost judecător la CEDO, Alexandru Slusari, un foarte bun specialist în economie, agricultură şi istorie, Aliona Mandatii – un foarte bun antreprenor, pe cont propriu a creat foarte multe locuri de muncă, etc.”, a adăugat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a ţinut să accentueze că persoanele care vor face parte din lista partidului la următoarele alegeri parlamentare vor fi alese exclusiv în baza a trei principii: al profesionalismului, integrităţii şi a transparenţei.

„Îndemn toată lumea să fie alături de Platforma DA, pentru că eu sunt alături de oameni, Platforma este alături de oameni şi eu am nevoie de oameni pentru a face schimbarea în ţara aceasta”, a mai spus Andrei Năstase.