„În spatele retoricii geopolitice agresive, a iniţiativelor de modificare a sistemului electoral, a persecuţiilor politice şi a injustiţiei selective, tandemul Plahotniuc - Dodon îşi ascunde frica de schimbare, incapacitatea de a soluţiona problemele vitale ale ţării şi ale oamenilor, de a gestiona crizele generate de natură sau artificial provocate de o clasă politică discreditată. Avem nevoie de schimbare”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Astfel, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr îndeamnă sectorul asociativ să preia iniţiativa unor demersuri civice de consolidare şi mobilizare a societăţii pentru organizarea unor proteste de amploare faţă de guvernarea actuală.

Totodată, Andrei Năstase spune că trebuie suplimentate activităţile şi demersurile politice făcute în interiorul şi exteriorul ţării.

„Îndemnăm sectorul asociativ să preia iniţiativa unor demersuri civice de consolidare şi mobilizare a societăţii, de organizare a unor proteste paşnice, civilizate, de mare amploare, de natură să suplimenteze activităţile şi demersurile noastre politice făcute în interiorul şi exteriorul ţării”, a adăugat preşedintele PPDA.

„Doar aşa putem stăvili dezmăţul guvernării hibrid Plahotniuc-Dodon şi a partidelor lor cartel, doar aşa putem scăpa de dictatură, corupţie, sărăcie. Doar aşa vom făuri un veritabil stat de drept. Uniţi pentru mai bine!”, a mai menţionat Andrei Năstase.