Sorin Ioniţă: „Înduioşător cum se face Bucureştiul ghiocel la fiecare dorinţă a oligarhului Plahotniuc, un camarad care minte aşa frumos”

Sorin Ioniţă: „Înduioşător cum se face Bucureştiul ghiocel la fiecare dorinţă a oligarhului Plahotniuc, un camarad care minte aşa frumos”
Sursa: jurnal.md Foto: epochtimes-romania.com 21.03.2017 13:41
Întâlnirea premierul Pavel Filip cu premierul român Sorin Grindeanu, care se va desfăşura la Piatra Neamţ, este o nouă favoare făcută de PSD-ul de la Bucureşti pentru oligarhul Vladimir Plahotniuc, cu care a avut afaceri în trecut şi va mai avea în viitor. Declaraţia a fost făcută de cunoscutul expert român Sorin Ioniţă.
 
„Şedinţa de guvern RO-RM de poimâine a fost pusă la Piatra Neamţ ca un nou hatâr făcut de PSD cumătrului Plahotniuc, cu care au avut afaceri în trecut şi vor mai avea în viitor, să-i salveze onoarea. La Iaşi simbolismul ar fi fost puternic, părea ca Filip vine să închine steagul la fratele mai mare, în capitala istorică. Prilej nou pentru Dodon să se umfle în obrăjori şi să scoată panglici pe nas”, a adăugat Sorin Ioniţă.
 
Mai mult, expertul spune că Bucureştiul îndeplineşte orice dorinţă a oligarhului care minte atât poporul Republicii Moldova, cât şi partenerii din România.

„Înduioşător cum se face Bucureştiul ghiocel la fiecare dorinţă a oligarhului, nu cumva să pierdem un camarad care minte aşa frumos şi poporul şi pe noi cu calea europeană, că unde mai găsim noi altul la fel? Cu atâtea zerouri în coadă, adică. Ca să se simtă tovarăşii socialişti şi mai bine, puteau merge direct la Slănic Moldova”, a adăugat expertul român.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI