Plahotniuc, îmbrăcat într-o scurtă de piele şi cu un buchet de flori în mână, felicită mirii, în timp ce amicul său, Botnari, dă peste cap un pahar de tărie.

Filmuleţul de 15 secunde a fost postat de Curaj TV.

Întrucât era văzut des în preajma oligarhului Vladimir Plahotniuc, pe când acesta era deputat, Constantin Botnari a fost poreclit de unii legislatori „purtător de borsetă”.
 
Numele lui Constantin Botnari apare în scandalul de la Nisporeni, unde mai multe familii au împrumutat unui individ pe nume Ion Moţpan sume mari de bani, pe care acum nu le pot recupera. Potrivit păgubiţilor, Moţpan s-ar bucura de protecţia unor persoane de la conducerea Partidului Democrat. Drept dovadă, ei au prezentat o înregistrare telefonică care ar surprinde o discuţie între soţia lui Ion Moţpan, Maria, şi secretarul PD, Constantin Botnari, în timpul căreia femeia i-ar mulţumi pentru ajutor. Întâmplător sau nu, aceste mulţumiri au venit imediat după ce Procuratura Generală a clasat dosarul penal intentat pe numele soţilor Moţpan. Constantin Botnari a refuzat atunci să comenteze acuzaţiile care i se aduc.