Doi pumni lipiţi în semn de putere şi inscripţia „Mulţumim, Moldova” au apărut proiectaţi pe o clădire din centrul Bucureştiului.

Amintim că vineri mai mulţi manifestanţi s-a adunat la monumentul lui Ştefan cel Mare, la Chişinău, în cadrul „Marşului Solidarităţii”. Protestatarii au scandat „Jos Guvernele nocturne!”, „Hoţii la dubă!”, „Voi daţi afară tinerii din ţară!”, „Jos mafia!”, „Nu staţi acasă!”, „Trezeşte-te, Moldova!”, „Bravo, România!”, „Plahotniuc, nu uita, puşcăria-i casa ta!”.

Precizăm că ieri peste 330.000 de oameni au manifestat în toată România, dintre care 170.000 de oameni în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Oamenii au intonat imnul „Deşteaptă-te române” şi şi-au manifestat bucuria la anunţul premierului român, Sorin Grindeanu, că ordonanţa privind modificarea Codurilor Penale urmează a fi abrogată duminică într-o şedinţă a Guvernului. Mai mulţi manifestanţi şi-au exprimat intenţia de a veni şi astăzi să protesteze, indiferent de decizia Guvernului referitoare la ordonanţa 13.