Dinu Plîngău, despre Platforma Demnitate şi Adevăr: „O improvizaţie curată a unor cetăţeni care simţeau datoria de a-şi apăra Patria”

Dinu Plîngău, despre Platforma Demnitate şi Adevăr: „O improvizaţie curată a unor cetăţeni care simţeau datoria de a-şi apăra Patria”
Sursa: jurnal.md Foto: facebook/Dinu Plîngău 24.02.2017 16:24
De la fondare şi până în prezent, Platforma Demnitate şi Adevăr a avut realizări frumoase şi eşecuri dureroase. Structura civică este o improvizaţie curată a unor cetăţeni care simt datoria de a-şi apăra patria, a menţionat Dinu Plîngău, unul dintre fondatorii Platformei DA.
 
„Societatea noastră trebuie să renască ca pasărea Phoenix din cenuşa propriului destin”- ziceam acum doi ani în urmă, la conferinţa de lansare a Platformei Civice Demnitate şi Adevăr. Am avut realizări frumoase şi eşecuri dureroase, o improvizaţie curată a unor cetăţeni care simţeau datoria de a-şi apăra patria”, a scris Dinu Plîngău pe pagina sa de Facebook.  

Totodată, membrul Platformei DA a declarat: Cu toate bune şi rele, sunt mândru de lucrurile pe care le-am făcut şi de oamenii pe care i-am întâlnit. Sunt mândru că pot spune: Când a fost mai rău, eu nu am stat indiferent”.

Precizăm că astăzi se împlinesc doi ani de la înfiinţarea Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”. Structura civică a apărut în contextul în care moldovenii pierduseră sentimentul că se află sub guvernarea legii şi nu a intereselor obscure ale clanurilor politice.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI