Oxana Domenti renunţă la mandatul de deputat

Oxana Domenti renunţă la mandatul de deputat
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 07.12.2017 14:34
Update 16.00 // „Am decis să mă retrag din politică şi am depus mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Voi rămâne însă fidelă cauzelor sociale pentru care am pledat şi le-am promovat mulţi ani la rând atât în calitatea mea de consilier prezidenţial, cât şi în calitate de preşedinte de comisie de sănătate şi socială”, a anunţat ulterior Oxana Domenti pe o reţea de socializare.

-------------
Deputatul PCRM Oxana Domenti a scris cerere de demisie. Despre aceasta a anunţat, cu puţin timp în urmă, vicespeakerul Vladimir Vitiuc care a menţionat că Oxana Domenti este decisă să se retragă din politică, intenţionând să se implice pe viitor în realizarea unor proiecte privind protecţia socială. 

Oxana Domenti este deputat în Parlament din 2009, când a candidat pe listele PCRM. A îndeplinit funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare pentru protecţie socială, sănătate şi familie, iar în perioada 2003 – 2009 a fost consilier prezidenţial în problemele dezvoltării sociale.

La ultimele alegeri parlamentare din 30 noiembrie 2014, Oxana Domenti a fost inclusă pe locul 21 în lista candidaţilor PCRM.

Până acum a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget şi finanţe.

Este economist de profesie şi are 45 de ani.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI