Liderul Platformei DA: În RM se citeşte puţin, comparativ cu Ucraina; Asta pentru că acolo speranţa oamenilor încă nu a fost confiscată de o putere oligarhică, aşa cum s-a produs la Chişinău

Liderul Platformei DA: În RM se citeşte puţin, comparativ cu Ucraina; Asta pentru că acolo speranţa oamenilor încă nu a fost confiscată de o putere oligarhică, aşa cum s-a produs la Chişinău
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 02.12.2017 12:20
În Republica Moldova se citeşte puţin, comparativ cu vecinătatea. Şi în Ucraina, acolo unde oligarhii lor, la fel ca şi ai noştri au furat tot ce s-a putut fura de la oameni, se citeşte mai mult. Şi asta pentru că Speranţa oamenilor încă nu a fost confiscată de o putere oligarhică, aşa cum s-a produs la Chişinău, spune liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

„A trecut şi cel de-al 99-lea Unu Decembrie, marcat la Chişinău printr-o grandioasă recepţie organizată de Ambasada României, la care a fost prezentă şi lipsă foarte multă lume bună, dar de la care nu au lipsit ulinicii timpului cu umbrele şi umbrelele lor. În drum spre casă am trecut pe la Libraria din Hol. Generoasa Editură Cartier avea reduceri ca de Sfântul Andrei, 1 decembrie şi Sfântul Nicolae, luate împreună. Am găsit acolo oameni puţini, dar deosebiţi, cărora le-am strâns mâinile din suflet, ne-am întreţinut sufleteşte şi am învăţat de la ei”, a scris Andrei Năstase pe pagina de facebook.

„Mi-am luat 3 sacoşe cu cărţi recomandate de corifei ai cărţii, Gheorge Erizanu, Emilian Galaicu-Păun. Am început imediat lectura cu "Vorbele de duh ale lui Winston Churchill". La pag 58 a lucrării lui James C. Humes găsesc că: "Nimeni nu este silit să slujească o cauză mare dacă nu se simte potrivit pentru ea, dar nimic nu e mai sigur decât că nu poţi lua comanda într-o cauză mare doar cu jumătate de normă". Ştiam asta. Dar de ce acum şi aici? De la Kiev, în drum spre Bruxeles... Prietenii ştiu de ce.. ”, a conchis liderul Platformei DA.

ULTIMELE ŞTIRI