„Sondajele de acum un an, măsluite cu scopul determinării opoziţiei emergente să participe cu ambii candidaţi la prezidenţiale, sunt dovezi imbatabile. În scurt timp coordonatorul coordonat ne va arăta la televizor cât de prosper trăiesc moldovenii, cât de proeuropeni am devenit datorită harniciei PD şi a lui Filip care au spulberat eroic o bună parte a pericolului tancurilor ruseşti. Vom afla că cetăţenii ţării ung pe pâine sistemul electoral mixt, Plahotniuc-Dodon, de bun ce este. Ce anume se urmăreşte e lesne de înţeles: coordonatorul se vrea în viitoarea guvernare şi sprijin extern. Cu sau fără sprijin, nicio şansă alături de DA şi PAS”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a îndemnat opoziţia reală să-şi consolideze eforturile în furnizarea unei echipe de oameni demni şi profesionişti, dar şi prin oferirea unui program ambiţios de guvernare.

„De datoria noastră, a opoziţiei reale e să fim lucizi şi preocupaţi de consolidarea societăţii, de solidarizarea celor mai integri şi profesionişti oameni, capabili să furnizeze cea mai demnă garnitură legislativă şi executivă şi un ambiţios program de guvernare a ţării în interesul oamenilor. Şi DA, schimbarea o vom face, cu ei la puşcărie şi miliardele restituite, inclusiv prin confiscarea extinsă a averilor ilicit dobândite”, a mai spus Andrei Năstase.