Au fost numiţi doi viceprimari noi; Silvia Radu va asigura interimatul funcţiei de primar general al capitalei

Au fost numiţi doi viceprimari noi; Silvia Radu va asigura interimatul funcţiei de primar general al capitalei
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/SIlviaRadu 06.11.2017 09:44
Fosta preşedintă a întreprinderii Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, şi Ruslan Codreanu, consilier municipal din partea PPE, au fost numiţi viceprimari ai capitalei prin dispoziţia primarului interimar. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul şedinţei Primăriei.

Totodată, astăzi Nistor Grozavu a semnat o declaraţie prin care a anunţat că se retrage din funcţia de primar interimar. Astfel, interimatul funcţiei de primar general urmează să fie asigurat de către Silvia Radu.

„Vă anunţ că Silvia Radu şi Ruslan Codreanu sunt numiţi oficial. Am semnat azi dimineaţă două dispoziţii de funcţii. Am semnat şi o declaraţie prin care mă retrag din funcţia de primar interimar, voi rămâne în continuare viceprimar”, a menţionat Nistor Grozavu.

Precizăm că Nistor Grozavu a asigurat interimatul funcţiei de primar general după ce Dorin Chirtoacă a fost arestat în dosarul parcărilor cu plată. Nistor Grozavu a fost reţinut în acelaşi dosar, fiind eliberat şi cercetat sub control judiciar.

Ziarul de Gardă scrie că Silvia Radu deţine bunuri imobile de milioane. Aceasta are o casă de lux în sectorul Buiucani al capitalei, două apartamente în centrul oraşului şi un alt apartament în sectorul Râşcani. Împreună cu soţul, Vergiliu, aceasta a fondat o companie cu activităţi declarate în agricultură. Soţul său administrează şi o companie fondată în Spania, cu activităţi imobiliare. Totodată, conform declaraţiei cu privire la venituri şi proprietate, Silvia Radu a ridicat, pe parcursul anilor 2014 şi 2015, un salariu cumulat de peste 10 milioane de lei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI