VIDEO

Nu rataţi „Cabinetul din Umbră”; Urmează noi dezvăluiri despre Vladimir Plahotniuc şi legăturile acestuia cu lumea criminală

Nu rataţi „Cabinetul din Umbră”; Urmează noi dezvăluiri despre Vladimir Plahotniuc şi legăturile acestuia cu lumea criminală
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 30.11.2017 19:36
În această seară, la „Cabinetul din Umbră”, urmează noi dezvăluiri despre şeful Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, şi legăturile oligarhului cu lumea criminală.

„Astăzi, în cadrul „Cabinetului din Umbră” veţi auzi noi dezvăluiri care îl vizează pe Vladimir Plahotniuc. Este adevărat, aceste dezvăluiri vin din lumea criminală. Dar întrebarea mea este, cum se face că Vladimir Plahotniuc este înconjurat doar de asemenea persoane, doar de bandiţi? Să ne amintim: gruparea criminală Solnţevskaia, killerul Proca, raiderul Platon. Toţi ei aduc noi învinuiri destul de grave. Ascultând aceste învinuiri, cred că veţi înţelege şi mai bine că trăim cu toţii într-o Moldovă criminală, într-o Moldovă banditească. În asemenea manieră gândesc şi acţionează bandiţii”, a menţionat jurnalistul Val Butnaru, moderatorul „Cabinetului din Umbră” de la Jurnal TV.

„Avem şi o premieră, este vorba despre declaraţia unui alt om care contestă spusele lui Plahotniuc”, a mai adăugat Val Butnaru, fără să dea alte detalii.

Urmăriţi „Cabinetul din Umbră” la Jurnal TV, începând cu ora 20:00.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI