44 de candidaţi, admişi la concursul pentru ocuparea funcţiilor de Secretar general de stat în cadrul ministerelor

44 de candidaţi, admişi la concursul pentru ocuparea funcţiilor de Secretar general de stat în cadrul ministerelor
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 04.10.2017 10:31
Comisia pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a funcţiilor publice de conducere de nivel superior s-a întrunit astăzi în şedinţă pentru a examina dosarele depuse la concursul pentru funcţiile de Secretar general de stat în cadrul ministerelor.
 
Astfel, la proba interviu au fost admişi 44 de candidaţi, dintre care la Ministerul Economiei şi Infrastructurii – 4 persoane, la Ministerul Finanţelor – 3 persoane, la Ministerul Justiţiei – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Interne – 5 persoane, la Ministerul Apărării – 10 persoane, la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării – 2 persoane, la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale – 7 persoane, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului – 9 persoane. Lista completă a candidaţilor promovaţi la proba interviu se anexează.
 
Interviurile vor fi organizate în perioada 16 – 17 octombrie.
 
Totodată, concursul pentru ocuparea funcţiilor de Secretar general adjunct al Guvernului a fost prelungit până pe data de 16 octombrie 2017.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI