Liderul mişcării protestatare face paralela cu protestele de la Chişinău şi explică de ce la noi puterea protestelor nu are acelaşi efect ca în România.

„Exact acelaşi lucru l-am făcut şi noi în Republica Moldova. Mii de oameni au cerut în stradă, la Chişinău şi în alte oraşe de la noi, ca toţi cei care au furat miliardul să stea la închisoare. Din păcate, noi nu am avut o Codruţa Kovesi. Ca şi la Chişinău, multe din televiziunile de la Bucureşti au manipulat grosolan. Din fericire pentru cetăţenii români, acolo există o presă care îşi permite să spună adevărul. La noi, îi numeri pe degete pe jurnaliştii adevăraţi”, afirmă Andrei Năstase.

„Lui Plahotniuc încă îi este frică de protestele pe care le-am organizat de-a lungul timpului. Atât de frică, încât nu o să găsiţi nicio ştire despre protestele de la Bucureşti pe site-ul canalelor lui de mizerie propagandistică. O sculă propagandistică, un jurnalist Sărac cu duhul, ştiţi despre cine vorbesc, ne trăncănea despre Siria, în loc să vorbească despre protestele de la 400 kilometri distanţă. Plahotniuc, locul tău este la puşcărie! Să ştii! Ţi-o repet şi de aici, de la Bruxelles, într-o zi pe care o urăşti”, a mai punctat liderul PPDA.