VIDEO

PLDM: „Realizarea” Guvernului Filip e că au reuşit să monopolizeze totul în ţara asta

PLDM: „Realizarea” Guvernului Filip e că au reuşit să monopolizeze totul în ţara asta
Sursa: jurnal.md Foto: privesc.eu 20.01.2017 15:32
Guvernul Filip se laudă cu mare fast şi promite reforme, în timp ce singura realizare a actualului cabinet de miniştri este că au reuşit să monopolizeze totul în ţară şi să consolideze justiţia selectivă şi statul captiv. Astfel au comentat membrii fracţiunii PLDM, în cadrul unei conferinţe de presă, activitatea Guvernului Filip la un an de activitate.

„În 25 de ani de independenţă, nu s-a mai întâmplat ca un partid să acceadă în Parlament cu 19 mandate şi să se pricopsească, prin şantaj şi corupere, cu o majoritate parlamentară. Guvernul a reuşit să monopolizeze tot ce mişcă în ţară, să consolideze statul captiv şi justiţia selectivă”, a menţionat liderul fracţiunii, Tudor Deliu.

La rândul său, deputatul Iurie Ţap a spus că guvernarea mimează lupta cu corupţia şi minte partenerii externi. „O demonstrează legea privind liberalizarea capitalului şi stimularea fiscală. Or, această lege prevede legalizarea corupţiei şi o punte de legalizare a averilor furate”, a mai spus Ţap.

Totodată, membrii fracţiunii PLDM au anunţat că vor cere audierea lui Pavel Filip în Parlament, aşa cum prevedere regulamentul.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI